Peizer Hopbel nu in top lijst Jaques Hermus
..
Culinair recensent Jacques Hermus, van het DvhN, bezoekt wekelijks restaurants in de noordelijke provincies om deze te beoordelen op onder meer kwaliteit van het eten en drinken, bediening en totaal indruk. Nadat vorig jaar De Goudplevier als overall de beste en restaurant Boonstra een 3e plek in de categorie bediening in de wacht hadden gesleept, is dit jaar de bediening van restaurant De Peizer Hopbel, 'Ze lopen een beetje te stuiteren in restaurant de Peizer Hopbel. Van enthousiasme, dat wel', als 2e van de vijftig bezochte restaurants geŽindigd. DitisPeize feliciteert Sandra, Frits en Ate en hun personeel met dit prachtig resultaat.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
19 decJeugdige voetballers strijden om Noordenveldcup

of het volgende item
19 decDavid en Lucca openen met wethouder Kosters Kinesis Fysiotherapie