Dorpshuis Peize barst van activiteiten
Met een startmanifestatie is zaterdagmiddag het nieuwe seizoen van Dorpshuis Peize van start gegaan. Na de officiële start in april 2014 hebben al veel activiteiten en groepen het Dorpshuis Peize weten te vinden. Met de startmanifestatie konden al deze gebruikers zich aan geïnteresseerden presenteren.
De destijds vanuit de Esrank gekomen Biljartclub, de Soos 50+, Koersballers, Kinesis, EHBO afd Peize en gitaar- en pianolessen gaven act de présence. Aanwezige bestuursleden van het Dorpshuis Peize verstrekten informatie, maar ook de activiteiten uit het Dorpshuis als Dorpsplein, Knutselgroep lieten zich zien. De Kleigroep, Koffiesoos, Stempalet, Buurtkamer, Spaanse les en Time to Move zijn gebruikers die hun plek ondertussen ook in het Dorpshuis hebben. Met ingang van woensdag beginnen de dames van HIP met hun huiswerkbegeleiding.
'Al met al wordt het Dorpshuis ontzettend goed gebruikt', vertelt bestuurder van het eerste uur Leo Wanders. 'Natuurlijk is er nog ruimte om andere activiteiten onderdak te bieden', maar we zijn zeer tevreden over de invulling die we in twee jaar hebben gerealiseerd'.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
29 augHopruiters houden dressuurwedstrijden

of het volgende item
29 augPoutsma presteert uitstekend met ploeggenoten