Inbrekers actief
In de nacht van maandag op dinsdag is er, voor zover bekend, in twee auto's ingebroken. Dit is gebeurd in een geparkeerde BWM aan de Oude Velddijk en in een Volkswagen bij een woning aan de Floralialaan. In beide gevallen zijn de dieven redelijk netjes en rustig te werk gegaan. Zonder het alarm af te laten gaan hebben ze, in beide gevallen, de ruit aan de passagierszijde verwijderd en daarna zijn de multi-media en navigatiesystemen uit het dashboard gehaald. Doordat een buurtbewoner van de Floralialaan rond half vijf iets meende te horen en daarom naar buiten keek, zag hij de twee daders bij de auto bezig. Door hen toe te roepen zijn de dieven er vandoor gegaan, ze zijn in de richting van de carpool plaats aan de Roderweg weggerend. Naspeuring van de gealarmeerde politie heeft echter niets opgeleverd.

Woordlaan

In een schuur van een woning aan de Woordlaan is volgens een politiewoordvoerder de afgelopen nacht ook ingebroken. De dader of daders hebben daar een gereedschapskast, die later in de buurt is teruggevonden, en een ATB-fiets ontvreemd.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord van boven genoemde misdrijven. Alle informatie is van harte welkom bij de politie Noordenveld via 0900-8844. Mocht u anoniem u informatie willen doorgeven belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
11 meiWie mist deze fiets?

of het volgende item
12 meiPoutsma in Olympia's Tour