Muzikale steun voor Peizer Zomerbad
Dat het zwembad niet mag verdwijnen is, als je naar de vele acties kijkt, wel duidelijk. Op 11 april is er weer zo'n breed gedragen actie die zeer succesvol lijkt te worden dankzij de belangeloze inzet van talrijke vrijwilligers.
's Middags is er een programma in de kerk van 13:00 uur tot 17:00 uur onder de naam 'Muzikale Benefiet voor ons Zomerbad'. Een gevarieerd programma verdeelt in 4 blokken wordt verzorgd door jonge muzikale talenten uit Peize. Entree per blok € 1,-. Om de wachttijd leuk door te brengen wanneer je te vroeg bent voor een programmablok, staat er een springkussen op de Brink beschikbaar gesteld door VvP.

In de avond gaat de kassa ook goed rinkelen als je in Café Ensing je 'Guilty Pleasure' (foute plaatje) laat draaien onder het genot van een drankje. Peize gaat dan echt 'Nat voor het zwembad'. Om in de stemming te komen beginnen we om 20:30 uur met een live akoestisch pop-blok tot 22:00 uur. Daarna zal duidelijk worden welke nummers in menig badkamer luidkeels worden meegezongen. Aan catering is ook gedacht. Zowel van de drankjes als van de snack's buiten gaat een substantieel deel van de omzet naar het zwembad, met dank aan team Ensing en Remon Vijfschaft. Het 'Guilty Pleasure Team' hoopt aan het eind van de avond een cheque met een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan één van de bestuursleden. Je kunt je plaatje al aanvragen op á € 5,- per plaat via de e-mail.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
8 aprPeizer crosser wint Kollum

of het volgende item
8 aprGroningse aangehouden voor oplichting sauna