Voorzitter Zomerbad neemt weer cheques in ontvangst

'De bestuursleden van het Zomerbad voelen het als een warm bad waar je geen afdekkleden bij nodig hebt', voorzitter Ids Dijkstra heeft het over de gigantische steun van uit Peize voor het zwembad. Vrijdag mocht hij een rondje Peize doen waarbij hij de resultaten van verschillende acties mocht ophalen. In de Tandarts-praktijk Peize ontving hij van Mojdeh Arasvand en Lynka Panjer een cheque ter waarde van € 400,-.

Kledingbeurs

Drie vrijwilligers van de Kledingbeurs Peize stonden daarna op hem te wachten bij het Dorpshuis Peize. De kledingbeurs kon één van haar grootste bijdragen aan een bestemming waar de jeugd van Peize baat bij heeft weggeven. 350 euro bedroeg het te schenken gedeelte van de opbrengst van de in maart gehouden kleding-
beurs. Naast de cheque wordt er ook nog een bescheidener bedrag overgemaakt naar het zwembad wat als gift tijdens de kledingbeurs in een speciale pot was gedoneerd.

Ondernemers

Het jarige Ondernemersnetwerk Peize was de derde in rij waar Dijkstra werd ontvangen. In de Peizer Hopbel waar de ondernemers voor hun maandelijkse bijeenkomst waren samen gekomen ontving hij van Roelant van Hemmen een cheque ter waarde van € 1000,-. Ids vertelde de ondernemers dat de vrijwilligers en personeel van het zwembad zich hadden voorbereid op een zware start van het seizoen om de financiële perikelen het hoofd te kunnen bieden. We gaan echter van het ene fijne moment naar het andere om overal de cheques in ontvangst te nemen. Vervolgens liet hij de ondernemers weten dat het beoogde bedrag wat door de samenleving opgebracht moest worden (met de aangekondigde acties) wel gehaald gaat worden en daarmee toont Peize dat ze het heeft en zeker houdt!

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
27 mrtGerard Kemkers schenkt € 1000,- aan Zomerbad

of het volgende item
27 mrtKemkers vertelt ondernemers ins en outs topsport