Paasweekend weer Polmer kermis weekend
Het staat weer als een huis, de organisatie van de Polmer kermis, is er weer in geslaagd om voor de 8e maal een mooi programma rond de Polmer kermis samen te stellen. De organisatie is in handen van Algemeen Belang De Pol, buurtvereniging De Polmer Noabers en cafetaria Bar Kok. 'Er wordt ten onrechte wel eens gedacht dat het een feestje voor De Pol is', zegt voorzitter Gert Visser. 'Echter zowel de kermis als de activiteiten worden voor heel Peize en omgeving georganiseerd', laat hij iedereen uitnodigend weten.

Wethouder Kosters zal op Goede Vrijdag 3 april de basisschoolleerlingen aanmoedigen de ballonnen los te laten, waarna de kermis los zal gaan waar voor elke basisschoolkind een gratis zweef- of draaimolen rondje mogelijk is. De talentenshow van Peize en omgeving is de Peizerpol Hot Top Show die op vrijdagavond in café bar Kok wordt gehouden.

Op zaterdagavond is er voor de jeugd van 12 tot 16 jaar een spooktocht in het Bosplan die wordt afgesloten met een Teenage avond met DJ Danny. Op zondag is er weer het traditionele Neutie schaiten en de fietstocht voor het hele gezin. In café bar Kok hebben Geert en Reina tijdens de Polmer Kermis weer diverse artiesten op het programma onder meer Acapulco, Lytse Hille, Eltjo Dirk Jan en Melissa.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
11 mrtPeize koopt massaal tulpen van de volleybaljeugd

of het volgende item
12 mrtGemeenteraad steunt plannen tunnel N372