Horeca zet Peize op de kaart
..
Zaterdag stond in het Dagblad van het Noorden één van de vele lijstjes die aan het eind van het jaar worden gemaakt. Op dit lijstje van 'Buiten de deur' werden de beste restaurants van 2014 volgens culinair recensent Jacques Hermus genoemd. De begin dit jaar geopende De Goudplevier van Naomi en Leendert Scholtus aan de Groningerweg stond met stip op 1. 'Geen patserij maar gewoon mooie dingen maken voor het bord' stond erbij. 'Geen poespas, wel humor die op maat van de verschillende gasten is gesneden', was een zin die Hermus schreef over café Boonstra. Zij werden voor hun vrolijke en hartelijke bediening op de derde plaats gerangschikt van de toch vijftig bezochte restaurants. (Ditis)Peize feliciteert beide restaurants met deze prachtige resultaten, op naar een smakelijk 2015!

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
26 decWie (her)kent poes

of het volgende item
27 decWandelen na de kerst