Peize in Beweging…
Op 28 juni 2014 vindt van 10.00 – 15.00 uur de 2e editie van het unieke sport- en gezondheidsevenement van Peize plaats: 'Peize in Beweging 2.0'. De werkgroep van Peize in Beweging heeft het initiatief genomen om samen met Vereniging Volksvermaken Peize een vervolg te geven aan het evenement 'Peize in Beweging …' De gemeente Noordenveld ondersteunt ons initiatief. De kernactiviteit van 'Peize in Beweging…' is de ATB-cross gecombi-
neerd met de crossloop, georganiseerd door NOAD en DSTV-loopgroep. Fietsen en hardlopen door het mooie landschap van Peize, niet ver van het centrum.
Verenigingsmarkt
Naast deze cross gaan vele verenigingen hun sport actief promoten tijdens de verenigingsmarkt, waar ook verschillende organisaties informatie zullen geven over bewegen in relatie tot gezondheid. Kortom: voor jong en oud een fantastisch evenement! Bekijk op Youtube een impressie van vorig jaar. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor informatie over het evenement kunt u contact opnemen met de voorzitter van VVP, Richard Veurman, per telefoon 06 - 250 77 433 of per e-mail.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
5 meiMaandag 5 mei geen sirenes

of het volgende item
5 meiCarnaval, een werelds vermaak