Zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking
Promens Care heeft aan het Zuivelplein
in Peize een woonvoorziening waar 15 cliënten (tussen 19 en 65 jaar oud) met een verstandelijke beperking wonen. Overdag bezoeken de meesten van hen een dagbesteding- of werklocatie van Promens Care in de regio Peize. De cliënten hebben een eigen woonkamer en twee slaapkamers, een aparte badkamer, hal met toilet. Samen met de begeleiding onderhouden ze hun appartement. Zeven dagen per week is de begeleiding overdag aanwezig en 's avonds en 's nachts is er iemand die slaapdienst heeft.
Vrijwilligers

Binnen het dorp Peize is de locatie nog niet zo bekend, maar Promens Care wil zich er op richten
meer participatie met het dorp te realiseren. Cliënten kunnen bijvoorbeeld lid worden van een sport-vereniging of onder onze begeleiding activiteiten bezoeken in het dorpshuis. Sommige cliënten zouden ook activiteiten buitenshuis kunnen doen onder begeleiding van een vrijwilliger. Lijkt het u misschien leuk om vrijwilliger voor onze cliënten te zijn, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, telefoon-
nummer 088 878 9383. Uiteraard bieden we een vrijwilliger de benodigde professionele informatie en ondersteuning om met een cliënt op pad te gaan.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
1 meiWielerronde Peize zoekt Ronde Miss

of het volgende item
2 meiSpeel maar zo vals als je kan