Bootcamp, workout in de open lucht

Je conditie verbeteren, maar je jezelf niet een uur lang op een loopband in een sportschool zien joggen? Dan is de bootcamp training de oplossing. Woensdagavond werd door fysiotherapeut Tom Krans van Kinesis fysiotherapie een introductie bootcamp training gegeven. Aan deze introductie kon ook weer in het kader van de Nationale Sportweek gratis worden meegedaan. Tijdens de les op het veldje aan het Noordsepad, bij de Hopranken, kregen de deelnemers de basisinstructie over verschillende bewegings-vormen. 'Maak je maar niet ongerust hoor, morgen heb je allemaal spierpijn', beloofde Tom de dames.

Gejat

'Voor de foto was het leuk geweest als het spandoek van de Nationale Sportweek nog bij het veldje had gehangen', zegt Anouska Koopman van Kinesis teleurgesteld. 'Ik had hem om 18.00uur opgehangen en nu is ie weg!' Weet u misschien waar het spandoek is? Laat het dan aan Anouska weten, u mag hem ook terug bezorgen bij de praktijk aan de Noordsepad.

Hij is er weer

Nadat DitisPeize.nl de bootcampers had achter gelaten is de sportweek spandoek terugbezorgd op het veldje. Een (vermoedelijk) vrijwilliger van de Hoptuin had gedacht hé die hoort daar niet en het dundoek verwijderd. Opgelost.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
23 aprHandelsvereniging Peize versiert Peize voor Koningsdag

of het volgende item
24 aprWielrenner uit Peize na ongeval naar ziekenhuis