Altena pakt aan; 'Niet na tien jaar nog dat ene plintje plaatsen'
.altenezen druk in het dorpshuis.
Na de grondige verbouwing van het Dorpshuis van Altena waren er natuurlijk nog zaken overgebleven die moesten gebeuren. Om te voorkomen dat dat over tien jaar nog zou moeten gebeuren werden zaterdag vrijwilligers opgetrommeld om met elkaar dit 'even' af te handelen. Het leek zaterdagochtend echter wel op weer een complete verbouwing, meubilair dat buiten het dorpshuis stond, her en der opgestapelde tafels en stoelen, overal luiken en planken, kortom een bende. Maar alles met een bedoeling bleek, de keuken moest leeg want deze werd fris in de verf gezet, de kelder onder het toneel werd opnieuw ingericht en op zolder diende ook nog het een en ander te gebeuren.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
18 janKijken, keuren en kopen op dameskledingbeurs

of het volgende item
18 janGehoorapparaat gevonden