Paaizer Hopbellegies hebben het gedaan
Graag willen Petra en Trea al hun familie, vrienden,collega's en de inwoners uit Peize die hun allemaal hebben gesponsord enorm bedanken voor hun bijdrage aan sponsor-
actie voor KiKa.
'Afgelopen vrijdag konden wij met een bedrag van € 1615,10 aan de start verschijnen bij de runforKiKa 95. Dit was een super mooi bedrag dat wij ook namens jullie aan de stichting KiKa hebben kunnen schenken. We hadden nooit verwacht dat we dit bedrag in nog geen drie weken tijd zouden inzamelen. Al jullie reacties en de belangstelling waren enorm leuk. Hierdoor werden wij ook steeds enthousiaster en gingen wij afgelopen vrijdag vol goede moed onze uitdaging samen 95 km wandelen aan.
Om half elf was de start en na 9,5 uur wandelen in een redelijk hoog tempo door de mooie omgeving op de Veluwe door de bossen en over de heide kwamen we 's avonds om precies acht uur over de finish. Het was een geweldige mooie geslaagde dag. Een mooi bedrag voor een super goed doel, een super goede organisatie, een super mooie route, een super goeie verzorging van de vrijwilligers, een super mooie zonnige dag, en we hebben er twee super leuke 60plus facebookvrienden aan over gehouden. Dus alles met alles was het super geweldig! Iedereen enorm bedankt!' Petra en Trea.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
2 sepActiviteiten in Dorpshuis Peize begonnen

of het volgende item
4 sepOpnieuw ongeval bij afslag Scharenhulsedijk