Peize bereidt zich voor op muzikaal en sportief weekend
De voorbereiding voor een geslaagd 3e PaiserProms op 22 juni zijn in volle gang. Deze week wordt er druk gerepeteerd door de verschillende groepen. Dit doet men met de eigen band of groep, maar ook in wisselende samenstellingen. Zaal Boonstra wordt daar onder meer voor gebruikt. Vrijdagavond was de zaal grotendeels gevuld met stoelen voor de leden van het Paiser Proms Orkest, dat voor deze gelegenheid éénmalig bij elkaar komt. Ook vioolspelers o.l.v. Carolyn van Gemert, de Paiser Hopsingers en een ban als Supah Nice waren er om te repeteren. Gehoord en gezien het enthousiasme zal het een wervelend spektakel worden volgende week in de feesttent op het evenemententerrein.

Peize in Beweging

Na het muzikale op zaterdag, en zondagochtend voor ouderen, staat Peize zondag de 23ste in het teken van bewegen. Het hoogtepunt van 'Peize in Beweging...' is de ATB-cross, georganiseerd door tfc NOAD en DSTV-loopgroep. Fietsen en hardlopen door de mooiste landerijen van Peize, niet ver van het centrum. Daarnaast zijn veel verenigen actief om hun sport volop te promoten. Zo kunt u meedoen met volleybal, badminton en judo. De feesttent aan de Brinkweg zal opgevuld worden met leuke stands waar u o.a. informatie kunt vinden over Gezonde Voeding en Gezond Bewegen aangeboden door een Leefstijladviseur, Diëtist en Fysiotherapeuten.

Voor meer informatie over 'Peize in Beweging…' raadpleeg de Facebook pagina 'Peize in Beweging'.

Op het evenemententerrein kunt u met medewerkers van Kinesis Fysiotherapie het verschil ervaren tussen wandelen en Nordic Walking. In de tent zijn er lessen Pilates. Zowel Nordic Walking als Pilates zijn fantastisch om te werken aan een goede houding.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
14 junBankpas gevonden

of het volgende item
15 junWielrennen