Open Atelier Route 1988 – 2013, een jubileum om te vieren
Vrijdagavond 10 mei om 20.00 uur is in de kerk van Peize een feestelijke avond met het programma Stemtaal. Wies Bouma en vrienden verrassen met zang, poëzie, proza, muziek, stilte en ruimte. Met medewerking van Elzemien Brouwer, Hans Kaldeway en Rina Sikkema. Toegangsprijs € 5,- inclusief koffie.

Deelnemende kunstenaars aan de Open Atelier Route uit Peize zijn Magda Balvers, Dineke de Lange, Rianne Kooijman (foto wad), Peter de Vis, Arien de Groot, Jolande van Luijk, Ansje van den Muyzenberg en in Altena Johanneke Dun, Maxelant Harmsze (Altena)

De Open Atelierroute Krant met routekaartje is te krijgen bij de kunste-
naars en de bibliotheken. Het is een mooie route, fijn om te fietsen.
Extra jubileumactiviteiten van Peizer kunstenaars: Jolande van Luijk geeft demonstraties vilten om 12.00 uur op alle dagen. Elke dag iets anders. Rianne Kooijman verloot een kunstwerk onder de bezoekers van haar atelier. Ansje v.d. Muyzenberg heeft een prent in kleine oplage. Alle dagen etsdemonstraties door Ansje zelf en Marcia Krijgsman. Johanneke Dun heeft vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur snuffeluurtjes met Poppentheater Drie in de kast. Maxelant Harmsze heeft in de Paardestal een gedeelte van haar Groningse atelier nagebouwd. Er is een reprise van de performance Hoedenwinkel. Iedereen kan op de open dagen honderden hoedjes passen om zich even een heel ander mens te voelen. Kijk voor meer informatie op de website.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
1 meiMooie finaleplaatsen voor racing team Douwes

of het volgende item
1 meiCel voor jarenlang mishandelen dochters en vrouw