Gewonden bij aanrijding op N372
Donderdagmiddag even na drie uur zijn voor zover bekend twee personen gewond geraakt bij een kop-staart aanrijding waar vier auto's bij betrokken waren. Naar het zich liet aanzien heeft de rode auto niet in de gaten gehad dat het verkeer voor hem moest stoppen voor de verkeerslichten. Hier door is deze auto met een behoorlijke vaart achter in een bestelwagen van Rijpma gereden. Ook de twee daarvoor stilstaande auto's zijn door de kettingreactie betrokken geraakt bij het ongeval. De gealarmeerde hulpdiensten hebben met vereende krachten de bestuurder uit de rode auto gehaald. de brandweer heeft hiervoor ruimte gemaakt voor het ambu-
lance personeel. De bestuurder is daarna afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurster van de bestelbus is door personeel van een tweede ambulance nagekeken, of zij ook naar het ziekenhuis is gegaan is onbekend. Het verkeer richting Roden werd door de politie omgeleid, uit Roden heeft het een tijd vast gestaan.
Update volgens de politie zou een 79-jarige man, de bestuurder van de rode auto, uit Peize met nekklachten naar het ziekenhuis zijn vervoerd en de overige betrokkenen bleken na onderzoek ongedeerd. Ook zouden er vijf auto's bij het ongeval betrokken zijn geweest.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
24 apr4 mei herdenking Peize

of het volgende item
25 aprBadmintonuitwisseling Peize Roden