Prestatie van formaat door keukenbrigade Hoprank
..
De Hoprank heeft dinsdag van de Stichting Veiligvoedsel.nl het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft de heer Gert-Jan Hemmers het certificaat overhandigd aan het team van de keuken en het restaurant van De Hoprank. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar cliŽnten haar kookkwaliteit te tonen. Locatiemanager Dominica Gerlach laat weten ontzettend trots te zijn op het door het team behaalde keurmerk. De deuren van de Hoprank, waar-
onder het restaurant 'De Deel' staan open voor iedereen. In het restaurant kunt u nu dus, met het keurmerk Veiligvoedsel.nl, genieten van gecontroleerd, vertrouwd en lekker eten.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
23 aprBijzondere dag voor bijzondere man

of het volgende item
23 aprGeneratiedebat bij Lijst Groen Noordenveld