43 jaar handbalgeschiedenis ten einde…
Zondag 14 april was het zover. Nadat de leden er al vele maanden naar toe hadden geleefd was dit de allerlaatste wedstrijd voor de handbalvereniging. De dames betraden de zaal met gemengde gevoelens. Bij aanvang van de wedstrijd werden de dames van VAKO gefeliciteerd met het kampioenschap en er werd aan alle dames een bloem overhandigt terwijl de ''vaste'' scheidsrechter dit seizoen een fles lekkere drank en bos bloemen kreeg.
De wedstrijd begon voorzichtig. De wedstrijd was al 10 minuten bezig toen Miranda Mulder de openingsdoelpunt wist te maken. Hierna begon het te lopen. Danielle Kregel wist keurig te scoren uit een vrije bal. Harriet Baving, Marja van der Veen en Miranda Mulder brachten de ruststand van 5-1 op het bord. De wedstrijd kon haast niet meer verloren gaan.
In de tweede helft ging het scoren goed verder. Een geweldig keepende Manon Kregel veegde haar doel keer op keer schoon. Waar de Peizer dames ondertussen wel wisten te scoren. Ook de zwangere Esther Dorenbos kwam deze laatste wedstrijd nog even het veld in. Uiteindelijk was de eindstand 12-6 in Peizer voordeel.
Na afloop van de wedstrijd kwamen de tranen. Het bestuur bedankte alle leden met een mooie bos bloemen. En ook onderling werden kado's gegeven. Het publiek, tijdwaarneming, beheerders en kantinebeheerder werden allemaal bedankt, waarna de dames een staande ovatie in ontvangst konden nemen. Manon, Danielle, Harriet, Miranda, José, Ria, Marja, Esther, Jessie, Vera, Larissa en Petra: BEDANKT voor een geweldig seizoen. Volgende week zaterdagavond organiseert de handbalvereniging een reunie voor alle (oud)leden. Er zijn al ongeveer 100 opgaven. We zullen het in stijl afsluiten.
Iedereen bedankt voor zijn/haar support voor de handbalvereniging!
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
14 aprAfgelopen

of het volgende item
14 aprDe sportresultaten van dit weekend