Peize gaat op voor volgend muzikaal hoogtepunt
De Stichting Paiser Proms organiseert op 22 juni 2013 de derde Paiser Proms. Het evenement zal dit jaar plaats vinden in een tent op het evenemententerrein aan de Brinkweg. Heel muzikaal Peize zal zich, van koor tot rockband en van solist tot orkest, presenteren. Diverse instrumenten, van viool tot tamboerijn, van trompet tot accordeon en natuurlijk stemmen, heel veel stemmen zullen elkaar die avond ontmoeten.
Paiser Proms is een muziekspektakel van, voor en door de inwoners van Peize en zij die zich daarmee verbonden voelen. Muziek leeft bij jong en oud, een bewijs daarvan is Paispop. De doelstelling van Paispop en Paiser Proms heeft veel raakvlakken en daarom is er dan ook een verregaande samenwerking aangegaan tussen beide organisaties. Voor de komende editie probeert de organisatie éénmalig een PaiserProms-orkest, bestaande uit blazers en strijkers o.l.v. een ervaren dirigent, bij elkaar te krijgen.
Donderdag 31 januari is er om 20.30uur een eerste bijeenkomst met deelnemers in Café Ensing. Muzikale Peizenaren die hiervoor nog niet benaderd zijn maar wel geïnteresseerd zijn bij deze ook van harte welkom.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
23 janBelangenvereniging Altena neemt honneurs dorpshuis waar

of het volgende item
24 janVoorlezen aan peuters in bibliotheek