Verrassende wisseltruc(?) bij fietsenstalling Westerweg
Afgelopen zondag kon u lezen dat zaterdagavond een fiets was ontvreemd bij de bushalte aan de ringweg. Donderdagmiddag kwam de eigenaresse terug uit Groningen en volgens haar stond haar fiets even verder op. Toen ze dichterbij kwam bleek het inderdaad haar fiets te zijn die daar midden op het trottoir stond. In dezelfde staat, dus op slot, zoals ze hem zaterdagavond had neergezet. Haar blijd-
schap werd echter getemperd door het gesprek dat ze daarna met een zichtbaar zoekende jongeman had. Deze jongen vertelde haar dat zijn fiets, donderdagochtend in de fietsenstalling geplaatst, ontvreemd was. De jongedame heeft haar verhaal ook gedeeld met de politie en die vonden het een, nog niet eerder gehoor, bijzonder verhaal. Mocht u dus donderdag iets opmerkelijks, bijvoorbeeld iemand die een damesfiets op het trottoir zette, hebben gezien belt u dan met de politie 0900-8844.
Update: De plotseling terug gekeerde fiets blijkt, samen met nog een fiets, door een medewerker van de gemeente uit een droge sloot bij de carpool plaats gevist te zijn.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
12 oktGouden bruiloft op De Pol

of het volgende item
13 oktVilt workshop bij Fibreations