Meerdere inwoners Peize betrokken bij incidenten Rodermarkt
Harddrugs weggegooid; Peizenaar aangehouden
In de vroege dinsdagochtend zijn twee mannen van 27 jaar uit Roden en Peize aangehouden. Surveilleerde agenten zagen het tweetal staan bij een auto op de Heerestraat. Bij het zien van de agenten gooien beide mannen iets onder de auto. Na onderzoek bleek dit harddrugs te zijn. Beide mannen zijn ook aangehouden en ingesloten in afwachting van het onderzoek.
Twee inwoners Peize mishandelen plaatsgenoot
De politie heeft een 21-jarige en een 22-jarige man uit Peize aangehouden. Beide heren worden er van verdacht een 18-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Dit gebeurde vlakbij de botsauto's op de Brink. Beide mannen zijn ingesloten in afwachting van het onderzoek.
Meisje uit Peize mishandeld op kermis rodermarkt
De politie heeft maandagavond een 14-jarig meisje uit Nieuw Roden, een 13-jarig meisje uit Tolbert en een 13-jarige meisje uit Aduard aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling van een 12-jarige meisje uit Peize. Het meisje werd op de kersmis meerdere malen geslagen en getrapt. Het drietal is aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar ieders rol in deze zaak.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
24 sepBezoekers festiviteiten Rodermarkt opgelet

of het volgende item
25 sepMogelijk oplichter actief in de Esrank