Inloopbijeenkomst over verkeersveiliger N372, Peize - Roden
De provincie Drenthe organiseert woensdag 3 oktober van 17.00 uur tot 20.00 uur in café Ensing te Peize een inloopbijeenkomst voor inwoners van Peize en omgeving. Onderwerp van de bijeenkomst zijn de werkzaamheden op de provinciale weg Peize - Roden, de N372. De provincie werkt voortdurend aan het verbeteren en veiliger maken van haar wegen. Samen met de gemeente Noordenveld wil zij in goed overleg met alle belanghebbende de verkeersveiligheid op en rond de N372 vergroten.
Op een eerdere informatiebijeenkomst zijn belanghebbenden geïnformeerd over de maatregelen op en rond de aansluitingen Driebergendijk en Scharenhulsedijk op de provinciale weg Peize - Roden. Naast de realisatie van die maatregelen gaat de provincie groot onderhoud uitvoeren aan het wegvak tussen aansluiting Peize-Noord en de aansluiting met de N386. Ook zal de verkeersregelinstallatie worden gemoderniseerd.
De provincie Drenthe nodigt belanghebbenden uit om kennis te nemen van de werkzaamheden, de planning en de verkeersmaatregelen tijdens de werkzaamheden. Tijdens de inloopbijeenkomst zijn medewerkers van de provincie aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden en om vragen te beantwoorden.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
23 sepSportuitslagen

of het volgende item
24 sepBezoekers festiviteiten Rodermarkt opgelet