Verkeerde brandstof bij tankstation
Afgelopen vrijdag en mogelijk ook zaterdag zijn meerdere automobilisten de dupe geworden van het tanken bij de Shell express aan de Havenstraat (bij de Rondweg). Enige tijd nadat men na het tanken verder was gereden beschrijven ze; 'Dat de auto begon te pruttelen en te roken als een stoomboot'. Na onder-
zoek bij een garagebedrijf bleek, dat ze in plaats van euro loodvrije benzine, diesel in de tank hadden zitten. Blijkbaar is er iets fout gegaan met het bijvullen van de ondergrondse tanks. Een van de gedupeerden heeft contact opgenomen met Letmaath waar de pomp bij gevestigd is. Zij hebben daarop direct actie ondernomen om te voorkomen dat nog meer automobilisten verkeerde brandstof zouden tanken. Een ander automobilist meldt dat zij contact hebben gehad met de Shell en dat Shell hun heeft toegezegd alle (aantoonbare) schade te vergoeden.

Update: Shell biedt excuses en schadevergoeding aan
Shell biedt haar excuses aan aan alle automobilisten uit Peize en omgeving die mogelijk schade hebben opgelopen door een verkeerde brandstof. Alle schade die voortkomt uit een tankbeurt in het afgelopen weekend bij de Shell Express op de hoek van de Havenstraat en De Aanleg, zal door Shell worden vergoed. Gedupeerden kunnen zich bij Shell melden op het telefoonnummer 0900 - 202 2710 (1ct/min) met hun klacht. Bewaart u alstublieft uw tankbon even, zodat we kunnen zien hoelaat u getankt hebt.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
31 janGroenendaal wint eerste natuurijsmarathon

of het volgende item
31 janHopruiters naar finale Drentse Kampioenschappen