Thema KLEUR EN FLEUR heeft klussen en vrijwilligers nodig
Op 16 en 17 maart doet Noordenveld weer mee aan de NL DOET dagen. De bedoeling is om wijken en buurten verzorgingscentra en scholen op te pimpen met bloembollen, plantjes, en het groen, zitbanken, lantaarnpalen etc. op te sieren met zgn wildbreisels. Om dit tot een succes te maken hebben we mensen nodig om dit te realiseren, mensen die handig zijn, het leuk vinden om te breien, of te (vinger)haken, restanten wol nodig, mensen die willen meehelpen in de organisatie, mensen die groepjes scholieren willen begeleiden samen met leerkrachten, mensen die het leuk vinden om met planten, bollen en groen bezig te zijn etc.
Er kunnen nog nieuwe klussen gemeld worden en er kan ook vanuit een organisatie subsidie worden aangevraagd (tot 10 febr.) voor een grotere klus, tot max. € 500,-- let wel op de subsidievoor-
waarden! De organisatie heeft nog meer leuke klussen en vrijwilligers nodig om met elkaar ook Peize kleuriger en fleuriger te maken.
Hebt u interesse om mee te doen, u in te zetten als groep of als individuele vrijwilliger, meldt u aan bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk, tel. 050-3176500 (Jannie Houwing) kijk ook even op de website.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
18 janNoord Drentse dorpencompetitie badminton

of het volgende item
20 janRoel en Roel vermaken Hoprank bewoners