Dit was het
Voorafgaand aan de handbalwedstrijd Peize- Cometas werd er afscheid genomen van 2 speelsters: Petra Birze en Henny Hindriks, respectievelijk 30 en 25 jaar lid van de club. Beide stoppen, met pijn in het hart, wegens lichamelijke klachten. Beide dames kregen van het team een mooie bak met bloemen en een geweldig t-shirt uitgereikt.
Met tranen in de ogen begon de wedstrijd.Geen goed begin bleek even later, want de dames keken binnen 5 minuten al tegen een 0-5 achterstand aan. De koppies werden bij elkaar gestoken en de neuzen gingen in 1 richting. Een achterstand werd door doelpunten van Trea v/d Wal, Miranda Mulder, Harriet Baving en Esther Dorenbos gelijk getrokken tot 7-7. De wedstrijd werd spannend. De friesse dames kregen een aantal pennels van de scheids welke ze goed wisten te benutten waardoor ze weer uitliepen. In de rust stond er een 9-13 stand op het bord. Een wedstrijd dus die alle kanten opkon. Cometas moest winnen willen ze nog kampioen worden. Van beide kan-
ten werden alle zeilen bijgezet. Met doelpunten van Miranda, Harriet, Petra en Esther in de 2e helft konden de Peizer dames niet meer de achterstand inhalen. Het was een halve minuut voor tijd dat de scheids een rode kaart trok. Beide scheidende dames kregen rood en werden daarmee naar de kant verwezen. Helaas geen winst op het scorebord (15 - 21), maar een dubbel verlies….voor de handbalvereniging.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
2 aprHandbalsters doen

of het volgende item
3 aprLenteconcert Excelsior