Huldiging Hopruiters
Vlnr: Liesbeth Ludwig, Robin Albertema, Jan Slijfer, Annemarie Timmer, Gerda Luinge
Op 10 februari jl. werd de jaarlijkse vergadering van PSV de Hopruiters gehouden. Ieder jaar weer het moment om een clubkampioen te huldigen en de leden die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd, te huldigen. Zo ook dit jaar. Speciale aandacht en huldiging was er dit jaar voor Jan Slijfer. Jan is al Hopruiterlid vanaf de oprichting en o.a. door zijn activiteiten als gediplomeerd menjury en instructeur van maar liefst 30 jaar!, kreeg hij een speciale erespeld uitgereikt door de KNHS.

Ook werd er dit jaar weer een clubkampioen gehuldigd. Deze eer valt te beurt aan het Hopruiterlid die gedurende de indoor- en outdoorwedstrijden het hoogst aantal punten bijeen weet te rijden. De clubkampioen krijgt de Geert Hendrik Timmer Bokaal en een waardebon uitgereikt.
Dit jaar viel de eer te beurt aan Liebeth Ludwig met Charming Lady! Liesbeth viel deze eer zelfs voor de 3e maal ten deel, waardoor ze de grote wisselbokaal, aangeboden door Geert Hendrik Timmer, tevens mag behouden. Liesbeth werd in het clubkampioenschap gevolgd door op de 2e plaats Gerda Luinge met Amerah en als 3e was het wederom Liesbeth Ludwig, ditmaal met Viewina, die in de prijzen viel!

Ook wordt er ieder jaar een tinnen bord met inscriptie uitgereikt aan de leden die voor het eerst de mijlpaal van de klasse Z heeft weten te behalen met een winstpunt. Maar liefst 3 leden wisten dit felbegeerde aandenken te bemachtigen, nl: Annemarie Timmer met Triarchie, Robin Albertema met Wembley K, Margriet Hover met Radonja.

De uitslagen van de GHT bokaal clubkampioenschappen:
Paarden
1e Liesbeth Ludwig, Charming Lady 603pt. tevens clubkampioen !
2e Gerda Luinge, Amerah 595pt.
3e Liesbeth Ludwig, Viewina, 590pt.

4 Esmee Vijfschaft, Bijou Djamel 574pt. 5 Stefan Bouman, All you Need 567pt. 6 Robin Alberterma, Wembley K 561pt. 7 Manon Albertema, Brooklyn VDK 556pt. 8 Alies Becking, Valdora 555pt. 9 Marja van Hall, Norah Jean 543pt. 10 Gabriëlle Boerema, Qruun van Boreel 526pt.

Pony's:
1e Linda Pieters, Mayflower 578 pt.
2e Britta Veninga, Freggle 568 pt.

3 Annemarie Smeenge, Odessa 562 pt. 4 Michelle Timmer, Mijndert 561, 5 Nienke Sloterdijk, Mr Mo 552pt.,
6 Kim Jansen, Donna 532pt.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
12 febWerkgroep Hopteelt krijgt Hoples in Hoptuin

of het volgende item
13 febPeizer studente zet zich in voor dierenwelzijn in Turkije