Gemeente verkoopt extra bouwkavels in De Lange Streeken 2
Langs de uitgezette weg en achter de graafmachine komen de nieuw kavels voor vrije verkoop beschikbaar
De gemeente biedt 11 extra kavels in bestemmingsplan De Lange Streeken 2 in Peize te koop aan. De projectontwikkelaar die op deze kavels vrijstaande woningen zou gaan bouwen, heeft in verband met de economische situatie moeten afzien van dit project. De gemeente heeft naast deze 11 kavels ook nog 12 van de oorspronkelijke 26 door de gemeente te verkopen kavels in de aanbieding.
De 11 'nieuwe' kavels liggen aan de zuidkant van het bestemmingsplan en hebben een oppervlakte tussen de 605 m2 en 700 m2. Vanaf 1 juli 2010 kunt u zich inschrijven voor een kavel. De inschrijving sluit op woensdag 25 augustus 2010. De 11 nieuwe kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen. Voor de verkoop van de 11 nieuwe kavels is een informatiepakket samengesteld dat u via de gemeentesite kunt downloaden, het is ook af te halen in het gemeentehuis.
Tijdens een bijeenkomst op 2 september 2010 worden de kavels verloot. Dit gebeurt door of onder toezicht van een notaris. Op de site van de gemeente vindt u al het nieuws rond De Lange Streeken 2
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
18 junN372 volgend weekend afgesloten

of het volgende item
19 junOpen dag bij Beauty en Fun