Alpe d’HuZes – Steun Karin Terhürne - Fietsen voor de 10 miljoen!
Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 werd meer dan 1 miljoen euro bij elkaar gefietst. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen.
De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kanker-patiënten beter en sneller kunnen herstellen. Een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen.
De missie is:
Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gezond en Gelukkig te kunnen leven met kanker. Opgeven is geen optie! Karin Terhürne uit Peize zal op 3 juni rijden voor het team Ladies Lef. Om onze dorpsgenote te ondersteunen gaat u naar de site van Karin. Elke euro is heel erg welkom!!!
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
1 aprBakkerij Ons Belang heeft nieuw bestuur

of het volgende item
2 aprVoorjaarszon wakkert lentegevoel aan