Tekengroep De Esrank sluit af met expositie
De tekengroep De Esrank komt als afsluiting van dit seizoen met een eigenzinnige expositie. Gerrie van der Spoel, Aukje Heins, Tjitske Bathoorn, Wendy Hoekstra, Fredie Vermandel, Marleen Beukema, Anneke Herder, Mattie Hoekstra, Siep Bosma, Willem Veenstra, Hannie Wouda, Zwanie Stuitje, Barbara
Tjemmes en Elies Wieringa laten sfeervolle impressies zien van sneeuwlandschappen. Werk van de beroemde kunstenaar Morandi was uitgangspunt voor meer abstracte stillevens. Docent en beeldend kunstenaar Joukje Pees: "Graag wil ik mijn cursisten individueel begeleiden om hun eigen weg te vinden. Momenteel is in de groep een wens om abstracter te werken. Daarom gaat tekengroep de Esrank in het najaar splitsen: de huidige ‘realistische’ groep blijft op de woensdagochtend.
Op de donderdagmiddag start een nieuwe ‘abstracte’ groep!" Hiermee is er ook weer ruimte voor nieuwkomers, ook beginners zijn van harte welkom, want er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 10 mensen, met vele individuele aandacht. De expositie in de benedengang van De Esrank is drie maanden lang dagelijks te zien.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
31 mrtDe natuur geeft...en de natuur neemt...

of het volgende item
31 mrtKrantenbezorger gezocht