Voetballers gaan weer handballen
Heren 4 van VV Peize werden vorig jaar door de handbaldames van Peize uitgedaagd om een wedstrijd te komen handballen. Zaterdag 9 mei 2009 werd deze wedstrijd gespeeld met een bijzonder tintje, want de opbrengst van dit vreemde duel ging naar een goed doel. Er werd gekozen voor de Stichting Beatrix Kinderziekenhuis.
Er werd uiteindelijk € 1500,00 opgehaald. Het resultaat van de wedstrijd was verrassend. De dames wonnen deze namelijk met 17 - 13.


Revanche
Op 6 maart gaan de dames wederom de strijd aan tegen de voetballers om te laten zien dat het geen toevals-treffer was. De wedstrijd begint om 20.00 uur in de sporthal. Naar aanleiding van de gift aan de stichting kreeg de handbalvereniging een dankbrief, waaruit hieronder een fragment,

We willen u namens de Stichting Beatrix Kinderziekenhuis bijzonder hartelijk danken voor uw hartverwarmende donatie naar aanleiding van een spontane inzamelingsactie van uw sportclub voor 1 van onze patientjes van het Beatrix Kinderziekenhuis. Donaties als deze zijn van grote waarde voor ons en onze patienten. Mede door uw donatie zullen wij de speelkamer op afdeling M2 van het kinderziekenhuis in een nieuw jasje kunnen steken. De speelkamers in ons ziekenhuis zijn van groot belang voor het welzijn en de ontspanning van onze kinderen. Voor verdere informatie kunt u zich ook wenden tot onze website.

Terug naar archief overzicht
of het vorige item
17 febRegiodag Quiltersgilde in Esrank

of het volgende item
17 febJubilarissen in het zonnetje bij NBvP, Vrouwen van Nu