Peizer toneelspelers schitteren in Roden
De deelnemers van de theatercursussen van Welzijn in Noordenveld, locatie Peize traden afgelopen zaterdag op voor een volle zaal in de Winsinghhof. De kinderen van de beginnerscursus beten 's middags het spits af met een voorstelling over een ontvoerde prins. Na een voorzichtige start gaven zij een prachtige voorstelling.
De tweede voorstelling werd gegeven door een wat meer gevorderde groep. In diverse korte stukjes lieten zij zien hoe het is om aan het begin van de pubertijd te staan. De stukjes waren geschreven door de spelers zelf. Door hun goede en soms ook grapigge teksten hadden zij diverse keren de lachers op hun hand.
's Avonds speelden de jongeren hun voorstelling. Zij hadden de twee sprookjes over Doornroosje en Roodkapje vrij bewerkt naar tegenwoordige tijd en in elkaar gevoegd. Hierdoor ontspon zich een bijzonder verhaal, wat geschreven en bedacht was door de jongeren zelf met ondersteuning van theaterdocente Marianne Bakker. Bezoekers van deze voorstelling waren erg onder de indruk van de knappe manier waarop dit stuk werd gespeeld. (foto welzijn in noordenveld)
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
4 aprBegrafenisvereniging tevreden over uitvaartbeurs

of het volgende item
4 aprExcursie Microleven IVN jeugdclub