TFC NOAD huldigt kilometervreters tijdens jaarvergadering
kampioenen noad foto: noad
Maandagavond heetf TFC NOAD (Nooit Opholl’n Altied Deurtrapp’n) haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden. In de vergadering is zittend voorzitter Feiko van der Velde voor een nieuwe termijn gekozen. Het programma voor 2009 is besproken. Dit jaar staan de vaste tochten, de 100 mijl van Drenthe (28 maart), de Drentse Dorpentocht (16 mei), 23 augustus tocht voor het gezin, de Bike Life ATB tocht op 18 oktober en de Storkveldtoertocht op 19 december weer op het programma. De dames die recreatief fietsen hebben op 28 en 29 augustus hun fiets2daagse. Daarnaast ook de jaarlijkse trimloop op 12 december. Tevens helpt NOAD op 29 augustus met de organisatie van de toertochten op de dag van de proloog van de Vuelta.
Kilometervreters
De winnaars van de clubcompetitie werden gehuldigd. Bij de heren 50 jaar en ouder was dit Piet Kort uit Hoogkerk met 16.500 km (tevens clubkampioen). Bij de dames fietste Wytske Heuker uit Leek 5.500 km bijelkaar.
Jan Harms uit Haren heeft 40.000 km gefietst, als herinnering hieraan ontving hij een wereldbol, daar hij één keer de wereld rond zijn gefietst. Tevens zijn er 4 personen die 2 keer de wereld zijn rond gefietst, te weten: Nico Langeland, Muntendam, Weit Heuker, Leek, Jan Venekamp, Vries en Ron van Almelo uit Niekerk.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
9 febTurnsters DSTV krijgen nieuwe trainingspakken

of het volgende item
10 feb't Paiser Vermoak druk met repeteren