Burgemeester bezoekt bedrijven in Peize.
Vrijdagochtend 12 december heeft burgemeester Hans van der Laan drie bedrijven op industrieterrein De Westerd in Peize bezocht. Van der Laan deed dit in gezelschap van twee ambtenaren van economische zaken, Liesbeth Korf en Luuk Ronde. Één maal per maand probeert de burgemeester op zo'n ochtend als deze een aantal bedrijven in de gemeente Noordenveld te bezoeken.
De bedoeling van deze bedrijfs bezoeken is om, zonder actuele aanleiding, eens met de diverse soorten bedrijven in de gemeente van gedachten te wisselen.

CoopCodis

Eerst werd het bezoek door de heer Roorda, directeur van CoopCodis, ontvangen.

CoopCodis is actief in de supermarktbranche en is bijzonder vanwege de coöperatieve basis. Het bedrijf beschikt over 3 distributiecentra, waarvan er één in Peize staat. Vanuit deze distributiecentra worden meer dan 180 supermarkten van de formules CoopCompact, Coop en Supercoop van voorraden voorzien.
Met momenteel ongeveer 225 werknemers is CoopCodis de grootste werkgever van Peize.

Dijkstra Lastechniek

De bezoekers bij de diverse lasapparaten die Dijkstra Lastechniek levert.

Bij het bedrijf Dijkstra Lastechniek werden de bezoekers door de directeur de heer J. Dijkstra ontvangen.
Dijkstra Lastechniek is een groothandel in las- en snijtechnische producten, die zich niet alleen tot de verkoop van producten beperkt, maar ook probeert een meerwaarde te leveren door het geven van adviezen en het leveren van technische ondersteuning. Dijkstra lastechniek heeft een eigen showroom geschikt voor demonstraties met een breed scala aan lasapparatuur. Daarnaast heeft het bedrijf de beschikking over 3 lascabines, waar trainingen worden verzorgd.

Het derde bedrijf Steenhouwerij Krul.

In de ontvangsthal met de diverse produkten die door Steenhouwerij Krul geleverd worden wordt voor de derde maal geposeerd voor de foto, waarvoor dank.


De bezoekers worden door Bouko Eisen en Hilda Eisen-Krul hartelijk ontvangen voor het derde bezoek van de dag.
Steenhouwerij Krul is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Peize en telt acht personeelsleden.
Steenhouwerij Krul is gespecialiseerd in grafmonumenten en gedenkstenen. U kunt er terecht voor zowel een traditioneel monument als voor een eigentijdse gedenksteen eventueel in combinatie met glas. Wat u ook kiest, Steenhouwerij Krul staat garant dat het monument decennia lang goed en mooi blijft.
Terug naar archief overzicht
of het vorige item
12 decEssent op zoek naar storing

of het volgende item
13 decKinderen lopen voor Cliniclowns